ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο της τάξης μας και για το σχολικό έτος 2013-2014! Ξεκινήσαμε ως Α΄ τάξη, συνεχίσαμε στη Β΄ τάξη και φέτος στη Γ΄ τάξη χρησιμοποιούμε τον χώρο αυτό για τις αναρτήσεις μας.
Εδώ θα βρείτε υλικό χρήσιμο για τα μαθήματά μας, αλλά και εργασίες μας, παιχνίδια, ενδιαφέρουσες πληροφορίες ...
Σας καλούμε να συνεισφέρετε κι εσείς με τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας!!

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πασχαλινή Διασκέδαση!!

Πασχαλινό Παιχνίδι – Το κυνήγι των κρυμμένων αβγών


 Πασχαλινό Παιχνίδι – Το κυνήγι των κρυμμένων αβγών  Η περίοδος του Πάσχα είναι ιδανική για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας και να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Η σελίδα mamakid μας προτείνει το τέλειο παιχνίδι για την περίοδο του Πάσχα: Το κυνήγι των κρυμμένων αβγών!

 Παίξτε την πασχαλινή εκδοχή του παιχνιδιού «κυνήγι θησαυρού»! Θησαυρός αυτή τη φορά θα είναι φυσικά… πολλά-πολλά αβγά! Μπορείτε να κρύψετε αληθινά κόκκινα αβγά ή μικρά σοκολατένια αβγά (τυλιγμένα στα χαρτάκια τους, για να μη λερωθούν τα πάντα) σε διάφορα σημεία. Το έθιμο αυτό είναι κατά βάση αγγλικό και παίζεται σε πολλές περιοχές του κόσμου (π.χ. Γαλλία).

Εάν βρεθείτε στην εξοχή σε εκδρομή ή σε κήπο, το σκηνικό είναι ιδανικό! Κρύψτε πολλά αβγά σε διάφορα σημεία και δώστε το σύνθημα στα παιδιά να τα βρουν! Ακόμη κι αν δεν θα είστε στην εξοχή, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι μέσα στο σπίτι, αφού δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε την πασχαλινή αυτή διασκέδαση!

Μπορείτε να δώσετε και ένα συμβολικό βραβείο στο παιδί που θα βρει τα περισσότερα,  π.χ. ένα μεγάλο σοκολατένιο αβγό! Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν και θα περάσουν αρκετή ώρα διασκεδάζοντας. Για να είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό, μπορείτε, επίσης, να τους δώσετε από ένα καλαθάκι για να βάζουν τα αβγά που βρίσκουν!

Καλή διασκέδαση!

Πηγή: mamakid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου