ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο της τάξης μας και για το σχολικό έτος 2013-2014! Ξεκινήσαμε ως Α΄ τάξη, συνεχίσαμε στη Β΄ τάξη και φέτος στη Γ΄ τάξη χρησιμοποιούμε τον χώρο αυτό για τις αναρτήσεις μας.
Εδώ θα βρείτε υλικό χρήσιμο για τα μαθήματά μας, αλλά και εργασίες μας, παιχνίδια, ενδιαφέρουσες πληροφορίες ...
Σας καλούμε να συνεισφέρετε κι εσείς με τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας!!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ονειρεμένες πισίνες!

Η πισίνα αποτελεί το επίκεντρο ενός καταλύματος είτε πρόκειται για πολυτελές ξενοδοχείο είτε για ξενώνα είτε για σουίτες. Σε βουνό ή θάλασσα λίγη σημασία έχει, αφού είναι έτσι ή αλλιώς το σήμα-κατατεθέν των διακοπών, ανεξάρτητα με ποιο είδος επιλέγει κάποιος να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της απόδρασής του. Τα τελευταία χρόνια σχεδιαστές και αρχιτέκτονες έχουν δημιουργήσει απίθανες πισίνες τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχήμα και design. Σαν να συναγωνίζονται τρόπον τινά μεταξύ τους ποιος θα πάρει τα εύσημα. Αν και βλέποντας τις πισίνες της λίστας ποιον ενδιαφέρουν τα βραβεία! Η βουτιά είναι που μετράει!

1. Blue Palace Resort & Spa, Ελλάδα


2. Marina Bay Sands Resort, Σιγκαπούρη



3. San Alfonso del Mar, Χιλή


Πηγή: http://perierga.gr/2013/04/18-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%89-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου